Pellinge Ungdomsförbund r.f.

Nyckelviksvägen 5,
07370 PELLINGE
pellinge.ungdomsforbund@gmail.com

PELLINGE UNGDOMSFÖRENING R.F.

Pellinge Ungdomsförbund r.f. förvaltar lokalen Skäregårdshemmet ( Nyckelviksvägen 5). Föreningslokalen kan bl.a.hyras för olika tillställningar och evenmang året runt. Styrelsen jobbar aktivt för att verksamheten skall vara intressant och mångsidig. Det finns fortfarande en fin talkoanda på Pellinge men tyvärr räcker inte det, utan för att få en fin verksamhet och för underhåll av lokalen söks det aktivt understöd för versakmheten. Medelemsavgiften är en viktig del av föreningens inkomst. Vill du understöda verksamhten så går det fint genom att göra en inbetalning til föreningens konto Öst-Nylands Andelsbank FI3955442450000227

  • Vuxen 15€
  • Barn 5€
  • Stödande medlem 50€

ALBERT GUSTAFSSONS MINNESFOND

Pellinge Ungdomsförbund handhar Albert Gustafsson minnesfond. Fonden kan understödas via köp av kondoleansadress vid bybutiken Söderby- Boden, Gamla Söderbyvägen 44, 07390 Stor-Pellinge.

Föreningen har med hjälp av fonden bl.a. delat ut Stipendium till såväl Grännäs skola som Epoon koulu, bägge skolor får två stipendier var. 

PELLINGE

Välkommen till den aktiva ön Pellinge,365 dagar om året. Ön som geografiskt ligger ca 50km öster om Helsingfors och ca 25 km sydöst om Borgå centrum.

Pellinge är ett aktivt skärgårds- och byasamhälle med en mängd olika tjänster och evenmang. Speceillt under sommarmånaderna händer det en massa roligt men även under de andra månaderna under året. 

Pellinge Ungdomsförbund r.f. är en av det äldsta föreningarna på ön som ännu idag är verksam. Föreningen ordnar olika evenmang för såväl gamal som ung. Kom med och trivas och ha roligt på Pellinge! 

Barnklubb 2024

Vi är glada att meddela att vår efterlängtade Barnklubb nu är öppen för anmälningar. Vi välkomnar alla barn i åldern 4-12 år till en sommar fylld med roliga aktiviteter och äventyr!

Skapande verkstäder, lek och sport, naturutflykter, temadagar och mycket mer!

Datum: 25.6 - 1.8

Tid: 9 - 15

Plats: Skärgårdshemmet

Pris: 14€/dag per barn

Alla barn är försäkrade i klubben. Varm lunch och mellanmål serveras varje dag. Här får barnen chansen att träffa nya vänner och ha roligt medan mamma och pappa jobbar. Vi ser fram emot en oförglömlig sommar tillsammans med er!

Anmäl er nu och säkra er plats i sommarens roligaste klubb! För mer information och anmälan, kontakta oss på pellinge.barnklubb@gmail.com

Vi ses i sommar!

Allmänt om föreningens verksamhet 

Har du någon fest, möte eller annat evenemang på gång, men ingen plats att ordna det på? Då är lokalen Skärgårdshemmet (Nyckelviksvägen 5) ett ypperligt alternativ för dessa tillfällen. Du kan hyra lokalen för en dag, några timmar eller ett helt veckoslut. Lokalen är nu även lättillgänglig för funktionshindrade och har ett välutrustat kök.

Vill du kanske hellre ordna fest hemma men behöver extra stolar, bänkar, bord eller kärl? Då gårdet bra att hyra dem hos oss. Reserveringar och förfrågningar angående Skärgårdshemmet görs till Matias Lindroos på´040 748 4880.

Då hösten närmar sig, kommer ett par intressanta program att dyka upp:

Höstfest / Lillajulsfest : Ordnas någon gång under hösten med mat och orkester. Mer information kommer senare.

Eventuell trubadurkväll :under oktober–november planerar föreningen att ordna en pizza- och trubadurkväll på lokalen. Datumet är ännu öppet.

Övrigt

Följ gärna Pellinge Ungdomsförbund på våra Facebook-sidor för mer information om evenemang och dylikt.
 

Vi är tacksamma för alla er som har understött oss genom åren. Utan er hjälp skulle mycket inte vara möjligt. Vi är inte många i styrelsen, och nya krafter och idéer skulle verkligen uppskattas! Känns det lockande att vara med i vår styrelse? Vi tar emot dig med öppnan armar!

Eller kanske du vill hjälpa till vid något evenemang? Vi tackar och önskar dig hjärtligt
välkommen! Om du känner dig hugad, ta kontakt – vi tar emot all hjälp!

 

PÅSK I SKÄRGÅRDEN  2024

Pellinge ungdomsförening är för fösrta gången med som del arrangör för påskmarknaden 

Är du intresserad att sälja under påskmarnaden på Skärgårdshemmet inne eller ute på gården, så finns det lediga platser. Bordshyra 10€

Tag kontakt med Kika Packalén -Kippilä 044 5681283

 

Café med hembakta deliktesser hittar du på på Skärgårdshemmet 

SOMMARJOBB 2024

Pellinge Ungdomasförbund söker nu efter hurtiga, lekfulla och trygga hjälpledare i ålder 15-17 år till barnklubben i sommar.

SOMMARJOBB 2024

SOMMARJOBB 2023

 

 

Pellinge Ungdomsförbund r.f. - En medlem av Nylands Svenska Ungdomsförbund NSU r.f.